Den store NYHED fra Brorsonsminde og som det eneste sted i byen får du følgende mulighed: Afhent julemiddagen og vær sikker på at alt lykkes. 

Hvad vil du helst: Tilbringe en hyggelig juleaftensdag d. 24. december 2017 med god tid til at hygge sig med familen, kigge forbi hos vennerne, gå en dejlig tur og have tid til at gå til julegudstjeneste? Eller stå det meste af dagen i køkkenet og forberede julemiddagen?

I år vil du kunne slippe for indkøb og i stedet blot hente en traditionel julemiddagsmenu d. 24. december mellem kl. 9:30 og 10:30 fra Brorsonminde; det endelige tidspunkt aftales i forbindelse med bookingen.

Menuen vil blive pakket til det ønskede antal personer, og hver pakke med ingredienser mærket med navn og ret. Sammen med maden vil der være en grundig beskrivelse af fremgangmåde og anretning.

Pris per person: 295,- kr

 

Menu: Juleaftensmiddag

1/4 gammeldags stegt and pr. person samt ribbensteg
hertil æble-/sveskekompot tilsmagt med kanel,
hjemmelavet rødkål, sønderjysk hvidkål,
brune og hvide kartofler, andesause, franske kartofler og æble med gelé

Ris á la mande
med portvinstilsmagt kirsebærsause

Tilmeld nyhedsbreve

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Quedens & Brorsonsminde og få det direkte i din mailbox med nyt om arrangementer, nyheder, tilbud fra køkkenet og gode historier.

Som tak fordi du tilmelder dig Quedens & Brorsonsmindes nyhedsbrev, kvitterer vi med en gratis kop kaffe efter eget valg, næste gang du kigger ind i Quedens Gaard.