Lækre og velsmagende menuer
Det er et team med dygtige og passionerede kokke, som regerer i Brorsonsmindes køkken, og som sammensætter menuer til stedets gæster.

Grundprincippet i køkkenet er, at alle retter med tilbehør er hjemmelavede, og kokkene benytter kun årstidens friske råvarer og gerne lokale råvarer, når det kan skaffes.

Se de mange muligheder og forslag til menuer, som passer - eller kan tilpasses - en lang række forskellige typer af arrangementet, og som vil falde i både ældre og yngre gæsters smag. Oven i købet er kokketeamet fleksibel og kan tilrette eller supplere de faste menuer, hvis det er ønsket.

Kokkene yder professionel vejledning om både menu og valg af tilhørende vin. Og skulle du have ønsker, som går ud over det omfattende menukort, vil det selvfølgelig også være muligt for kokketeamet at klare det!

ÅBEN MENUKORTET HER (åbner i nyt vindue)

ÅBEN RECEPTIONMENU HER (åbner i nyt vindue)

Kontakt os for bestilling af arrangement til dig og dine gæster.

 

Tilmeld nyhedsbreve

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Quedens & Brorsonsminde og få det direkte i din mailbox med nyt om arrangementer, nyheder, tilbud fra køkkenet og gode historier.

Som tak fordi du tilmelder dig Quedens & Brorsonsmindes nyhedsbrev, kvitterer vi med en gratis kop kaffe efter eget valg, næste gang du kigger ind i Quedens Gaard.