Brorsonsminde tilbyder selskabslokaler og festlokaler i smukke rammer med skøn mad til livets fester: bryllup, barnedåb, konfirmation, sølvbryllup, runde fødselsdage, jubilæum - eller til kulturarrangementer.

Her i de historiske rammer i Ribes middelalderby og tæt på Skibbroen kan det forelskede par fejre bryllup, de nybagte forældre holde barnedåb eller navngivningsfest, de mere voksne fejre rund fødselsdag eller bryllupsdage, firmaer fra nær og fjern holde receptioner eller fejre jubilæer.

Selvom de smukke rammer om festerne er helt specielle, så kan resten af arrangementet gøres traditionelt eller utraditionelt - helt efter arrangørens ønske, men kvaliteten går vi ikke på kompromis med: Vores køkkenchef og hans dygtige team er parat til at sammensætte lækre menuer og finde de rigtige vine til begivenheden. Vi dækker op med hvide duge, velpudsede glas og service og ikke mindst smukke blomsterarrangementer - eller måske helt utraditionelle løsninger!

Vi er fleksible og klar med professionel vejledning og altid parate til at opfylde individuelle ønsker og til at bidrage med ideer. Ønsker du f. eks. musik under middagen, kan vi hjælpe med at skaffe pianisten til at spille på flyglet, som findes på stedet, eller vi kan foreslå andre former for musik – til underholdning eller til dans. Og hvis I vil slippe for at køre hjem efter festen, eller hvis der er mindre børn blandt gæsterne, som måske skal puttes før festen slutter, så kan I leje jer ind på Brorsonsmindes førstesal i vores Bed & Breakfast.

Se de mange muligheder på vores MENUKORT og bliv inspireret til, hvad der kan serveres.

Selvom Brorsonsminde ligger i en af Ribes brostensbelagte gader i middelalderbyen, findes der parkeringsmuligheder i nærheden. Se mere under KONTAKT.

Kontakt os og lad os sammen finde den helt rigtige løsning til jeres fest.

Brorsonminde - Selskabslokaler, fester, arrangementer, bryllupsfest, festlokaler

Brorsonsminde - festlokaler, arrangementer, selskaber, bryllupsfest i Ribe

Brorsonsminde - festlokaler, arrangementer, selskaber, bryllupsfest i Ribe

Brorsonsminde - festlokaler, arrangementer, selskaber, bryllupsfest i Ribe

Brorsonsminde - festlokaler, arrangementer, selskaber, bryllupsfest i Ribe

 

Tilmeld nyhedsbreve

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Quedens & Brorsonsminde og få det direkte i din mailbox med nyt om arrangementer, nyheder, tilbud fra køkkenet og gode historier.

Som tak fordi du tilmelder dig Quedens & Brorsonsmindes nyhedsbrev, kvitterer vi med en gratis kop kaffe efter eget valg, næste gang du kigger ind i Quedens Gaard.