Et bryllup er jo en særlig begivenhed, som de fleste brudepar gerne vil gøre til deres egen helt specielle. Brorsonsmindes smukke lokaler og Ribes historiske omgivelser er i ganske særlig grad velegnede til denne enkeltstående fest for to elskende. Brorsonsminde har ikke blot smukke rammer for vordende brudepar med en vis tilknytning til byen, men bestemt også for vordende brudepar fra andre steder i landet, som ønsker en bryllupsfest, der vil skille sig ud.

Overnatning i Ribe
Og selvom I og jeres gæster måske bor et stykke herfra, så er der i Ribe masser af overnatningsmuligheder i alle prislag - se her VisitRibe.dk.

Professionel vejledning
Med vores professionelle erfaring, hjælp og vejledning kan planlægning af et Ribebryllup i Brorsonsminde sagtens ”fjernstyres”, og vi kan - hvis I ønsker det - tage ansvar for det meste sammen med vores samarbejdspartnere og på den måde lette jeres egen planlægning.

Planlægning af det perfekte bryllup
Vi og teamet af kokke vil guide jer igennem planlægningen, og vi ved af erfaring, at det nogen gange kræver mange opkald og mails frem og tilbage, men planlægning er netop grundlaget for et succesfuldt arrangement. De vil sammen med jer gennemgå planlægningen af arrangementet fra A til Z, komme med forslag til menuer eller tilpasse de faste menuer og foreslå vine, som passer perfekt til. Kokken indbyder gerne til en prøvemiddag blot for jer to, så detaljerne kan fastlægges. Og på dagen har vi naturligvis sørget for, at bordopstilling passer til jeres bordplan, at der er dækket op med hvide duge, med smukke glas og velpudset service - og med blomsterarrangementer efter jeres personlige smag og ønsker. Vi skal nok gøre vores for at bidrag til, at det bliver et bryllup, som følger traditionerne, men vi kan også sagtens hjælpe jer med ideer til mere utraditionelle løsninger.

Ud over valg af menu og drikkevarer er herunder nogle af punkterne på vores planlægningsliste:

  • Vil I tilbringe bryllupsnatten på stedet, hvor festen holdes, og måske med mulighed for et hvil mellem vielse og middag? Så kan I leje jer ind på Brorsonsmindes førstesal i vores Bed and Breakfast.
  • Vil I have musik under middagen? Vi kan skaffe pianisten, der kan spille blide toner under middagen eller melodierne til de medbragte sange på stedets flygel, eller vi kan foreslå andre former for musik – til underholdning eller til dans.
  • Vil I under middagen have besøg af byens vægter med kort historisk information og den gamle vægtersang? Vi bestiller for jer hos Turistbureauet.
  • Vil I at bryllupskagen skal være i særklasse? Vi arbejder sammen med meget erfaren leverandør af de mest fantastiske bryllupskager, som ser godt ud og smager ligeså godt.

Samarbejdspartnere til opgaver i forbindelse med Ribebryllup
Når I benytter jer af de samarbejdspartnere, som vi kender og stoler på, vil det lette planlægningen for jer og være jeres garanti for et vellykket arrangement fra først til sidst.

Brudens frisure
På denne dag vil mange brude gerne have, at frisuren er professionelt sat og passer til brudens stil og kjole. Få håret sat op til fest – for både brud og gæster.
Frisørgalleriet kontaktes på tlf. 75 42 11 42. Se mere her: www.frisorgalleriet.dk

Makeup
Hvorfor ikke gå hele vejen og få lagt den flotteste brudemakeup, og bemærk at prisen er inklive prøvemakeup.
Beauty Boxen kontaktes på tlf. 28 69 24 52. Se mere her: http://beautyboxen-ribe.dk

Pianist
Vi hjælper med at engagere en af de dygtige pianister, vi har tilknyttet: Torben Hylander Prinds eller Bo Maimburg.

Bryllupskage
Få lavet en ganske særlig – og velsmagende - kage med mulighed for at vælge tema og dekoration selv.
Kageriget i Holsted kontaktes på tlf. 40 10 01 34. Se mere her: http://www.kageriget.dk/kagerigets-bryllupskager

Bryllupsfotografering
Få taget flotte portrætbilleder af en professionel fotograf, eller bestil den professionelle fotograf til at tage fotos gennem hele festen. Fotografer tilknyttet Brorsonsminde: Poul Anker Nielsen, Ove Detlevsen og Jens Jørgensen. Vi sørger for at engagere fotografen til jeres bryllup.

Bespisning
Se de mange muligheder for bryllupsmenuer og bliv inspireret til, hvad menuen kan indeholde til jeres bryllup under MENUKORT.

Parkering
Selvom Brorsonsminde ligger i en af Ribes brostensbelagte gader i middelalderbyen, findes der parkeringsmuligheder i nærheden. Se mere under KONTAKT.

Kontakt os med jeres ønsker og lad os sammen finde opskriften på det perfekte bryllup for jer!

Brorsonsminde - festlokaler, arrangementer, selskaber, bryllupsfest i Ribe

Brorsonsminde - Bryllupsfest og bryllupslokaler i Ribe

Brorsonsminde - Bryllupsfest og bryllupslokaler i Ribe

Brorsonsminde - Bryllupsfest og bryllupslokaler i Ribe

Brorsonsminde - Bryllupsfest og bryllupslokaler i Ribe

Bryllup i Ribe - Festlokaler og bryllupsfest i Ribe

Brorsonsminde - Bryllupsfest og bryllupslokaler i Ribe

Tilmeld nyhedsbreve

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Quedens & Brorsonsminde og få det direkte i din mailbox med nyt om arrangementer, nyheder, tilbud fra køkkenet og gode historier.

Som tak fordi du tilmelder dig Quedens & Brorsonsmindes nyhedsbrev, kvitterer vi med en gratis kop kaffe efter eget valg, næste gang du kigger ind i Quedens Gaard.